• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Представлений перший в світі гнучкий ноутбук

Представлений перший в світі гнучкий ноутбук

2020-01-09

/Files/images/0Vs1bk1fz8RrjIezM18f3h6k8J0rYcuk.jpgКомпанія Lenovo представила перший в світі ноутбук з гнучким екраном ThinkPad X1 Fold. До цього часу існували лише мобільні телефони в гнучкому форматі, але CES 2020 відзначає появу гнучких дисплеїв в сегментах ПК.

Lenovo ThinkPad X1 Fold поставляється з 13,3-дюймовим Full HD 4: 3 гнучким OLED-дисплеєм. Lenovo ThinkPad X1 Fold зібраний з комбінації легких сплавів і вуглецевого волокна і покритий розкішним шкіряним фоліо-чохлом. Він забезпечить довговічність і надійність, які користувачі очікують від будь-якого ThinkPad.

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Fold Always Connected завжди оснащений процесорами Intel серії Core з технологією Intel Hybrid. Спочатку ThinkPad X1 Fold буде доступний з ОС Windows 10. У майбутньому компанія планує випустити ноутбук з Windows 10x, коли ця операційна система стане офіційною для роботи з планшетами.

Що стосується зв'язку, то Lenovo ThinkPad X1 Fold поставляється з додатковим варіантом підключення 5G. Важить ноутбук всього один кілограм. Також є можливість підключити повнорозмірну клавіатуру, миша і другий дисплей через USB Type-C. Пристрій також можна розмістити на додатковій підставці ThinkPad X1 Fold Stand в портретному або альбомному режимі.

Деталі тут

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi