• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Оновлена інформатика – IT-студії» пропонує новий функціонал

«Оновлена інформатика – IT-студії» пропонує новий функціонал

2024-03-14

В Україні здійснили масштабне вдосконалення платформи «Оновлена інформатика – IT-студії».

Проєкт, який переосмислив інформатику як предмет шкільної програми, став ще зручнішим завдяки новим функціям для ефективної організації навчального процесу.

Відтепер учителям не потрібно витрачати час на перевірку закритих питань завдяки функції автоматичної перевірки та оцінювання завдань.

Необхідно буде перевіряти та виставляти оцінку лише за завдання з відкритими відповідями або за участь у навчальних проєктах.

Також у кабінеті вчителя з’явилися методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу з використанням ІТ-студій, календар з дедлайнами виконання завдань та функція «додати завдання на конкретну дату».

Окрім того, педагоги мають доступ до статистики — електронного журналу оцінок усього класу зі зручними фільтрами для перегляду по учнях, модулях, уроках і завданнях окремо, та механізма архівування навчальних досягнень учнів класу.

У кабінеті для батьків тепер є нові можливості для відстеження прогресу дитини – оцінки, виконані завдання тощо.

Школярі ж тепер можуть самостійно відстежувати статуси оцінювання та перевірки виконаних ними завдань, користуватися зручним календарем, щоб не пропустити навчальні дедлайни, а також попередньо ознайомитися з усіма навчальними матеріалами та програмами платформи у своєму кабінеті.

Ознайомитись детальніше з тим, як виглядає оновлений функціонал можна у відео.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi